VASTGOED FINANCIERING

'Ik wil vastgoed aankopen voor eigen gebruik of om te verhuren. Ik wil een vastgoed financiering om te transformeren of ik wil mijn vastgoed herfinancieren om liquiditeit vrij te spelen.'
Commercieel onroerend goed

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Wij regelen kortlopende en langlopende vastgoedfinancieringen voor jouw aangekochte vastgoed. Van aankoop makelaar, gecertificeerde taxaties, aankoop prognoses, haalbaarheidschecks, verduurzaming en natuurlijk het gehele financieringstraject.

EEN PAND VOOR EIGEN GEBRUIK

Eigen gebruik zien wij als vastgoed, waarvan wordt verondersteld dat het de werkzaamheid van de jouw bedrijf duurzaam dient. Dit zijn de panden van waaruit goederen worden geproduceerd en/of verkocht, opgeslagen, tentoon worden gesteld, maar ook het kantoor of de kantoren die jouw bedrijf gebruikt voor de onderneming. Jouw activiteiten van jouw bedrijf worden hier uitgeoefend. Wij kunnen vastgoed voor eigen gebruik voor 100% financieren. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe we dit kunnen doen tegen aantrekkelijke rentes. Verhuur aan derden is mogelijk tot 40% van het oppervlak van het onroerend goed.

Vastgoed

Is dit hoger dan 40% dan zien de banken dit als commercieel verhuurd onroerend goed. Hiervoor gelden andere spelregels, voorwaarden en rente tarieven.

Commercieel onroerend goed

COMMERCIEEL VERHUURD ONROEREND GOED

Woningen, bedrijfspanden, combinatiepanden of zorgvastgoed, met bank, zonder bank wat jij zou willen verhuren of al verhuurd hebt, kunnen wij financieren tot 85% van de getaxeerde marktwaarde in verhuurde staat. Wij regelen vastgoedfinancieringen voor ieder commercieel vastgoed, kantoren, retail, beleggingspanden, logistiek, hotels tot zorgvastgoed. Wij zorgen dat je vastgoed kunt (her)financieren, tegen de beste voorwaarden, scherpste tarieven en dat wij het mogelijk maken. Wij begeleiden het project van a-tot-z en dat bespaart jou enorm veel tijd.

TRANSFORMATIE

Herontwikkeling van kantoor naar appartementen, van winkel naar wonen, van 1 huis naar meerdere appartementen of wooneenheden. Vergunningen nog niet rond. Wij financieren dit wel.

Transformatie
Finbrokers nieuwbouw

NIEUWBOUW

Heb je nieuwbouwplannen voor een eigen pand. Let dan goed op. De stichtingskosten zijn vaak hoger dan de marktwaarde in het taxatierapport. Het is verstandig eerst te kijken wat financieel de mogelijkheden zijn. Wij helpen je graag.

Wil je verbouwen of nieuwbouwen om het daarna commercieel te verhuren. Dat kan. Veel grootbanken willen de 1e fase -de bouwfase- niet financieren. Deze banken financieren alleen de eindfase (sleutelklaar met huurcontracten).  Met jouw nieuwbouwproject creëer je pas waarde als de bouw klaar is en de huurcontracten getekend zijn. Wij regelen ook de financiering in de ontwikkel/bouwfase. Op korte termijn en op lange termijn. Gunstig voor nieuwe ontwikkelingen.

OVERBRUGGING

Met een overbruggingsfinanciering financier je jouw aankoop, om later een grootbank in te schakelen. Geen huurcontract, nog niet de gewenste huurders, snel geld vrij willen hebben. Wij kunnen snel schakelen als het moet. Bedrijfshypotheek binnen een week.

Financiert overbrugging
FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Financiert ondernemers
Voor investeerders

Vastgoed

Ik wil vastgoed aankopen of transformeren, of heb herfinanciering nodig voor vastgoed.

Recovery

Ik zoek een gezonde financiering voor recovery (herstel) of herfinanciering voor mijn bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Mijn bedrijf groeit (te) snel. Ik heb een goed plan en zoek de beste financiering.

Verduurzaming

Ik ben op zoek naar manieren en middelen om mijn bedrijf te verduurzamen.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik mijn bedrijfspand?

Je kan maximaal 85% van de marktwaarde financieren, wanneer je het pand wilt verhuren en je kan maximaal 120% financieren wanneer je een pand koopt voor eigen gebruik. Bij grootbanken is dat maximaal 100% van de marktwaarde dat je kunt financieren. Finbrokers kan jou helpen en begeleiden of op zoek bent naar een financiering.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.