VASTGOED FINANCIEREN

"Ik wil vastgoed kopen, (ver)huren of transformeren, en/of ik heb een herfinanciering nodig."

Zoek jij de juiste kortlopende of langlopende vastgoedfinanciering voor jouw plannen? Wil jij vastgoed verbouwen of nieuwbouwen, verduurzamen of herfinancieren, kopen of huren, of zelfs verhuren? Finbrokers regelt vastgoedfinanciering van A tot Z. Wij nemen de gehele regie over, zodat jij je kunt richten op je bedrijf. Bespaar tijd, geld en slapeloze nachten met een vastgoedfinanciering bij Finbrokers. Van de aankoop bij een makelaar tot aan gecertificeerde taxaties en betrouwbare prognoses, van haalbaarheidschecks en verduurzaming tot aan het werkelijke financieringstraject. En zelfs daarna. Finbrokers helpt jou met het realiseren van bedrijfsgroei. Wat voor vastgoed financiering zoek jij?

EIGEN BEDRIJFSPAND

Wil jij een eigen bedrijfspand of wellicht een extra bedrijfspand aanschaffen? Of wil je een zakelijke hypotheek om jouw overwaarde contant te maken? Vanuit een bedrijfspand oefen je je jouw bedrijfsactiviteiten uit. Je bedrijfspand kan dus dienen als kantoor, opslagruimte of winkel, maar ook als tentoonstelling en meer. Het is mogelijk om vastgoed 100% te financieren bij Finbrokers. In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek leggen we graag uit hoe we dit doen tegen aantrekkelijke rentes.

Zie jij potentie in het verhuren van (een deel) van je vastgoed? Let dan goed op. Het is mogelijk om tot 40% van de oppervlakte van je onroerend goed voor eigen gebruik te verhuren aan derden. Als je meer oppervlakte wilt verhuren, dan wordt jouw onroerend goed gezien als commercieel vastgoed. Hierbij gelden andere voorwaarden en rentetarieven.

COMMERCIEEL VASTGOED

Ga jij een deel van je vastgoed of grond verhuren? Finbrokers biedt vastgoedfinancieringen tot 85% van de getaxeerde marktwaarde in verhuurde staat. Denk hierbij aan woningen, bedrijfspanden, combinatiepanden of zorgvastgoed. Met of zonder bancaire financiering; bij Finbrokers kijken we naar de beste oplossing voor jouw financieringsvraagstuk. Wij regelen de juiste vastgoedfinanciering voor al het commercieel vastgoed; van kantoren, retail en beleggingspanden tot aan logistieke centra, horeca en zorgvastgoed. Finbrokers helpt jou met het (her)financieren van jouw commercieel vastgoed tegen de beste voorwaarden en scherpste tarieven.

Transformatie

NIEUWBOUW, VERBOUW OF TRANSFORMATIE

Heb je nieuwbouwplannen voor je eigen bedrijfspand? Let dan goed op en bekijk eerst de financiële mogelijkheden. Vaak zijn de stichtingskosten bijvoorbeeld hoger dan de marktwaarde in het taxatierapport. In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag hoe Finbrokers te werk gaat.

Heb je echter ver- of nieuwbouwplannen voor commercieel vastgoed? Dan wordt de bouwfase van je vastgoed vaak niet gefinancierd door grootbanken. Zij financieren enkel de eindfase (sleutelklaar met huurcontracten), omdat jouw nieuwbouwproject pas waarde genereert als het klaar is en de huurcontracten getekend zijn. Finbrokers regelt complete vastgoedfinanciering, ook voor de ontwikkelings- en bouwfase. Op korte termijn en op lange termijn. Persoonlijk, snel en duidelijk.

VERDUURZAMING

De Nederlandse wet- en regelgeving zorgt er de komende jaren voor dat groene keuzes verplicht worden; ben jij klaar om te investeren in zonnepanelen, warmtepompen, isolatie of andere methoden zodat jouw energieverbruik wordt verminderd? Middels subsidies, fondsen, lease en bancaire oplossingen is vastgoedfinanciering voor jouw duurzaamheidsplan 100% mogelijk. Zo houd je je werkkapitaal in stand en blijft bedrijfsgroei mogelijk, draagt jouw bedrijf bij aan een duurzame samenleving en bouw je tevens rendement op.

Sinds 2023 moeten kantoorpanden zelfs minimaal energielabel C hebben. Wat betekent dat voor jouw vastgoed financiering? In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de kansen en mogelijkheden voor een duurzaamheidsplan en financiering passend bij jouw bedrijf. Vastgoed financieren via Finbrokers is makkelijk en snel.

Verkoop van je bedrijf

OVERBRUGGING

Wil jij snel schakelen, heb je nog geen huurcontract of nog niet de gewenste huurders? Finbrokers regelt ook overbruggingsfinancieringen om jouw aankoop op korte termijn te financieren en later pas een grootbank in te schakelen. Finbrokers staat voor persoonlijk, snel en gegarandeerd resultaat. Wij regelen jouw bedrijfshypotheek binnen één week.

FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Financiert ondernemers
Voor investeerders

Vastgoed

Ik wil vastgoed aankopen of transformeren, of heb herfinanciering nodig voor vastgoed.

Recovery

Ik zoek een gezonde financiering voor recovery (herstel) of herfinanciering voor mijn bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Mijn bedrijf groeit (te) snel. Ik heb een goed plan en zoek de beste financiering.

Verduurzaming

Ik ben op zoek naar manieren en middelen om mijn bedrijf te verduurzamen.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik mijn bedrijfspand?

Je kan maximaal 85% van de marktwaarde financieren, wanneer je het pand wilt verhuren en je kan maximaal 120% financieren wanneer je een pand koopt voor eigen gebruik. Bij grootbanken is dat maximaal 100% van de marktwaarde dat je kunt financieren. Finbrokers kan jou helpen en begeleiden of op zoek bent naar een financiering.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.