MACHINES EN WAGENPARK FINANCIEREN

"Ik wil mijn wagenpark, machines of andere vaste activa uitbreiden of verduurzamen en/of ik heb een herfinanciering nodig."

Machines, apparatuur en wagenpark zijn dure, vaak noodzakelijke investeringen. Bij Finbrokers is het mogelijk om machines, wagenpark en verdere vaste activa te laten financieren. Het financieren van machines, wagenparken en verdere vaste activa is een strategische manier om hoogwaardige apparatuur en voertuigen aan te schaffen zonder grote initiële kapitaalinvesteringen. Zo heb jij de mogelijkheid om je operationele capaciteit te vergroten wanneer nodig, concurrerend te blijven en zelfs duurzaamheid te bevorderen. Finbrokers regelt jouw financiering van A tot Z, zodat jij kunt blijven ondernemen. Wij bieden bancaire en non-bancaire financieringen. Snel, persoonlijk en gegarandeerd resultaat. Hoe financier jij je vaste activa?

Commercieel onroerend goed

LEASE

Machines leasen of je wagenpark leasen is wederom een slimme manier om de initiële kapitaalinvestering te drukken en uit te strijken over een langere periode. Je huurt de machines of voertuigen, want ze blijven eigendom van de leasemaatschappij. Bij Finbrokers denken we met je mee. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we graag meer over jouw onderneming en je wensen. Het leasen van je machines en het leasen van je wagenpark bieden immers tal van voordelen. Denk aan de maandelijkse betalingen in plaats van één grote investering en dus liquiditeitsbehoud, de nieuwste technologische ontwikkelingen en je hebt geen last van waardevermindering en afschrijving omdat de activa eigendom is van de leasemaatschappij. Bij Finbrokers regelen wij de lease voor jouw machines, apparatuur, wagenpark of andere vaste activa, van A tot Z. Persoonlijk, snel en gegarandeerd resultaat.

KOPEN

De aanschaf van machines, wagenpark en andere vaste activa is een kostbare, dure investering. De aanschaf van je eigen machines en wagenpark of andere vaste activa geeft je volledige controle en eigendom, en daarom krijg je dus ook te maken met afschrijving en waardevermindering. Wel spreken we natuurlijk van een langetermijninvestering die jouw bedrijfsgroei ondersteunt. Bovendien zorgt de aanschaf van eigen machines, wagenpark of andere vaste activa op lange termijn voor lagere kosten vergeleken met lease. Ook heb je niet te maken met maandelijkse leasebetalingen, waardoor je dit budget efficiënter kunt beheren. Is de aanschafwaarde van je machines, wagenpark of andere vaste activa hoger dan je kunt betalen, of wil je efficiënt investeren? Bij Finbrokers helpen we je met het financieren van je vaste activa om jouw bedrijfsgroei te ondersteunen. Wij nemen de regie over en regelen jouw financiering van A tot Z, zodat jij je kunt blijven focussen op je onderneming. Plan een vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Zwart-witte auto garage met een Porsche
Justin Rudolf Tubantia

VERDUURZAMING

Heb je plannen om te investeren in verduurzaming? Finbrokers maakt het makkelijker om te verduurzamen. Via subsidies, fondsen, bancaire leningen en lease oplossingen is 100% financiering mogelijk voor jouw duurzaamheidsplan. Heb jij al eens nagedacht om het woon-werkverkeer binnen jouw bedrijf te beperken door je werknemers elektrische fietsen, elektrische auto’s of hybride auto’s aan te bieden? En hoe duurzaam zijn andere voertuigen en machines binnen jouw bedrijf? Bij Finbrokers is het mogelijk om 100% van jouw verduurzaming te financieren.

FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Wij denken graag mee in het ontwerp en het plan om ambities van ondernemers waar te maken. Niet alleen met het financieren, wij gaan ook een stapje verder. Samen realiseren wij jouw ambities.

Voor investeerders

Werkkapitaal

Mijn bedrijf groeit (te) snel en/of ik wil mijn liquiditeit verbeteren.

Vaste activa

Ik wil mijn wagenpark, machines of andere vaste activa uitbreiden of verduurzamen, en/of ik heb een herfinanciering nodig.

Vastgoed

Ik wil vastgoed kopen, huren, of transformeren, en/of ik heb een herfinanciering nodig.

Bedrijfsovernames

Ik wil mijn bedrijf (deels) verkopen of overdragen, ik wil een ander bedrijf kopen, ik heb een bedrijfswaardering nodig of ik wil een Second Opinion.

Venture Capital

Ik heb een goed plan en ik zoek een investeerder.

Stressfinanciering en Herstel

Ik heb op korte termijn een bedrijfsfinanciering nodig en/of de financiële gezondheid van mijn bedrijf verslechtert.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Wat wordt verstaan onder machines en wagenpark?

Onder machines en wagenpark verstaan wij alles wat ‘rolt en roest’, van machines en wagenpark tot elektrificatie.

Welke financieringsoptie past het beste bij mijn bedrijf?

Bij Finbrokers is het mogelijk om jouw machines of wagenpark te leasen, maar ook om de aankoop te financieren. Hierbij vertellen we je over (fiscale) voordelen van de opties, maar ook over de mogelijkheden omtrent bancaire en non-bancaire financiering.

Wat zijn de vereisten voor het financieren van machines en wagenpark?

Bij het leasen of financieren van jouw machines en wagenpark hebben we in ieder geval de offerte nodig van jouw investering, evenals jaarcijfers. Middels een haalbaarheidsanalyse kijken we wat jij kunt krijgen voor jouw onderneming zodat een financiering of lease haalbaar of betaalbaar krijgt.

Hoe financier ik verduurzaming?

Elektrificatie van machines, auto’s en bussen kan worden gefinancierd via bancaire lening, groenlening, fondsen, financial lease met scherpe voorwaarden en soms zelfs via ons eigen netwerk van informal investors. Zo behoud je je liquide middelen voor het bouwen van een toekomstbestendige onderneming. Wil je meer weten over de beste financieringsopzet voor jouw onderneming? We leggen je het graag wat beter uit tijdens een kop koffie.

WIJ ZIJN ER

VOOR JOU

“Wij zien al langere tijd een terugtrekkende beweging van banken. Als intermediair geven wij niet alleen financieel advies maar helpen we ondernemers ook aan de juiste financiering; bancair of via andere wegen. En dan niet voor even, maar gedurende het hele traject en op ieder moment. We gaan altijd voor de beste oplossing die past bij de wensen van de ondernemer.”

Justin RudolfPartner

161

Financieringen

€123 MLN

Gefinancierd

0

Defaults

7,73%

Gemiddeld rendement voor investeerders