VOOR ONDERNEMERS

Heb jij een financieringsvraagstuk of heb je behoefte aan financieel advies? Finbrokers dé financieel adviseur voor MKB ondernemers die de juiste bedrijfsfinanciering zoeken. Wij helpen jou met professioneel en zakelijk financieel advies, zodat jouw bedrijf verder groeit. Wij regelen het zakelijk krediet en bedrijfsadvies waar je jaren mee vooruit kan. Want Finbrokers is er niet voor even; we zijn er voor de lange termijn, we zijn er voor jou.

Home » Ondernemers
Finbrokers voor ondernemers

JOUW FINANCIEEL ADVISEUR UIT TWENTE

Is jouw financieringsaanvraag elders afgewezen, of heb je een slecht aanbod gekregen? Dan ga je naar Finbrokers, want Finbrokers financiert ondernemers. Wij vinden kwaliteit en Twentse nuchterheid erg belangrijk: iedere ondernemer die wil groeien wordt met open armen ontvangen. Vervolgens kijken we samen met jou naar de juiste bedrijfsfinanciering, passend bij jou, je bedrijf en je toekomstplannen. Finbrokers vindt een antwoord op ieder financieringsvraagstuk; eerlijk en van hoge kwaliteit. In een vrijblijvend adviesgesprek bekijken we graag samen jouw financieringsvraagstuk en bespreken we de mogelijkheden.

WAAROM FINBROKERS?

Finbrokers heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen en het genereren van rendement. Met maatwerk bedrijfsfinancieringen en zakelijk financieel advies helpt Finbrokers ondernemers op een ondernemende manier met het creëren van bedrijfsgroei en rendement. Wij snappen namelijk wat ondernemers beweegt, en wij snappen dat jij niet ziet te wachten op lange trajecten bij een bedrijfsfinanciering. Daarom doen wij het anders. Persoonlijk, gezamenlijk en met gegarandeerd resultaat. Finbrokers beschikt over een netwerk van meer dan 100 kredietverstrekkers, waaronder grootbanken, vermogenden en crowdfunding platformen. Daarom hebben we altijd een antwoord op jouw financieringsvraagstuk.

FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Er zijn tal van redenen om een bedrijfsfinanciering aan te vragen. Bij Finbrokers maakt het niet uit of deze groot of klein zijn, of waarvoor. Wij zoeken de beste oplossing voor jouw MKB financiering. Zo heb je bij Finbrokers binnen één week een bedrijfshypotheek of andere vastgoed financiering als het moet. Ook helpen wij je met bedrijfsovernames en bedrijfswaarderingen, of gewoon een second opinion. Loopt jouw bedrijfslening af en heb je een herfinanciering nodig, of ben je op zoek naar groeikapitaal voor jouw onderneming? Geen probleem. Of wil jij je werkkapitaal financieren of machines en wagenpark laten financieren zodat je meer liquiditeit behoudt? Ook geen probleem.  Zie jij door de bomen het bos niet meer en zit jouw bedrijf in een neerwaartse spiraal? Ook dan ga je naar Finbrokers. Wij helpen jou met een stressfinanciering en herstel.

FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Wij denken graag mee in het ontwerp en het plan om ambities van ondernemers waar te maken. Niet alleen met het financieren, wij gaan ook een stapje verder. Samen realiseren wij jouw ambities.

Ondernemend Financieren
Voor investeerders

Werkkapitaal

Mijn onderneming groeit (te) snel en/of ik wil mijn liquiditeit verbeteren.

Machines en wagenpark

Ik wil mijn wagenpark, machines of andere vaste activa uitbreiden of verduurzamen en/of ik heb een herfinanciering nodig.

Vastgoed

Ik wil vastgoed kopen, (ver)huren of transformeren, en/of ik heb een herfinanciering nodig.

Bedrijfsovernames

Ik wil mijn bedrijf (deels) verkopen of overdragen, ik wil een ander bedrijf kopen of ik wil een Second Opinion.

Venture Capital

Ik heb een goed idee en ik zoek een investeerder of startkapitaal.

Stressfinanciering en herstel

Ik heb op korte termijn een bedrijfsfinanciering nodig en/of de financiële gezondheid van mijn bedrijf verslechtert.

WIJ ZIJN TROTS OP

ONZE KLANTEN

Casus
26 maart 2024

Een prachtig pand voor Bodykicks

Finbrokers heeft Joost Elderink, eigenaar van Bodykicks, geholpen met het…
Casus
15 februari 2024

Overname van Bouwbedrijf Scholte Op Reimer

Finbrokers heeft Bouwbedrijf Scholte op Reimer in Albergen ondersteund in…
Casus
7 september 2023

Bankenronde voor Noble Bio

Finbrokers heeft Noble Bio geholpen met een vastgoedfinanciering, en heeft…