OVER FINBROKERS

Finbrokers is dé financieringsmakelaar die de juiste match maakt tussen vraag van ondernemers en aanbod van investeerders en financiële instellingen. Persoonlijk. Snel. Duidelijk. Oplossingsgericht.

Home » Over Finbrokers

Omdat wij snappen wat jou als ondernemer beweegt. Wij doen het anders. Sneller, persoonlijker en vooral doeltreffender. Wat ons kenmerkt:

  • We zijn een onafhankelijke adviseur
  • We bieden meer mogelijkheden dan de reguliere banken
  • Bij ons kan je altijd terecht voor een financiering
  • Wij bieden investeerders een verantwoord en degelijk rendement

Finbrokers is een initiatief van Justin Rudolf en Vincent Jansen. Wij zijn dé oplossing voor MKB ondernemers, die financiering nodig hebben voor hun onderneming en ondernemend willen financieren.

Over Finbrokers

WAAROM FINBROKERS

Jij als ondernemer wil graag groeien en met jou zijn er veel MKB-bedrijven die dat willen, maar hebben daarvoor vaak financiering nodig om deze groei te versnellen of in te zetten. In goede en slechte tijden en voor al jouw financiële en strategische vraagstukken kun je bij ons terecht. Wij ontzorgen jou in dit gehele traject en blijven dat doen.

Finbrokers is gevestigd in Twente. Maar we gaan ook de ‘grenzen’ over en zijn in alle provincies in Nederland actief.

Er is veel meer mogelijk dan je denkt;
welkom in financieringsland!

ONZE EXPERTISE

Aan de ene kant heb je de mkb-ondernemers die geld nodig hebben. Aan de andere kant heb je de partijen die geld over hebben en willen investeren. Het samenbrengen van deze twee kanten vraagt om bepaalde constructies want het is een complexe markt. Een markt die wij door en door kennen. Met de expertise en netwerk van Justin en Vincent kan Finbrokers een perfecte weg met jou afleggen. We kennen of bedenken de mogelijke constructies, gooien de juiste lijntjes uit en maken verbinding.

HET ONTSTAAN VAN FINBROKERS

Met de expertise van Justin Rudolf, die ruim 20 jaar als bankier heeft gewerkt (17 jaar ING en 4 jaar Rabobank) en de ondernemers ervaring van Vincent Jansen, die zijn trackrecord heeft opgebouwd door tientallen bedrijven meer rendement heeft laten maken of de waarde van de onderneming heeft weten te vergroten. Een ideale combinatie om op een ondernemende manier ondernemers verder te helpen met zowel groei, rendement en een gezonde financiering.

WIE ZIJN WE

ONS TEAM

Justin Rudolf

Justin Rudolf

Founder / Partner

Justin heeft 20 jaar ervaring opgedaan in het zakelijke bankiersvak (ING en Rabobank) en hij heeft ondervonden dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor ondernemend Twente, Achterhoek en ver daarbuiten. Steeds meer banken sluiten de kantoren en doen alleen nog online zaken terwijl ondernemers juist behoefte hebben aan persoonlijk contact. Een vast aanspreekpunt, goed advies en de beste deal als er een financiering nodig is, dat is wat hij wil bieden. Vanuit die behoefte is Finbrokers ontstaan om het anders te gaan doen.

E: justin.rudolf@finbrokers.nl
M: 06 – 30 78 58 38

Vincent Jansen

Vincent Jansen

Founder / Partner

Een Twentse, nuchtere en ondernemende jongen die in 1997 zijn eerste onderneming startte. Vincent heeft na 25 jaar ondernemen tientallen bekende scale-ups en ondernemingen  geholpen, van idee tot volwassen onderneming. Durf te groeien, durf te veranderen en waar het moeilijk wordt doorzetten, daar zal Vincent jou als ondernemer altijd helpen met dat unieke idee waarom het wel gaat lukken. Praktisch, energiek, altijd willen helpen, motiverend, daar ligt zijn kracht. “Never ever give up and “Let them believe” zijn uitspraken waar Vincent echt voor staat.

E: vincent.jansen@finbrokers.nl
M: 06 – 57 87 05 70

Veronique Pauwels

Veronique Pauwels

Financieel Expert

Veronique is 25 jaar werkzaam geweest in het bankwezen in het zakelijke segment, als financieringsspecialist en relatiemanager binnen het MKB en Corporate Clients. Sinds 1 augustus 2022 versterkt ze Finbrokers met haar specialisme in financieringen voor MKB- en zorgondernemers. Haar werkwijze is persoonlijk, dichtbij en denken buiten de gebaande paden met als doel jou als ondernemer en andere ondernemers te helpen om plannen waar te maken. Veronique zet graag het stapje extra en kijk uit naar nieuwe ontmoetingen!

E: veronique.pauwels@finbrokers.nl
M: 06 – 14 17 85 25

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne volger