OVER FINBROKERS

Finbrokers is dé financieringsmakelaar die de juiste match maakt tussen vraag van ondernemers en aanbod van investeerders en financiële instellingen. Persoonlijk. Snel. Duidelijk. Oplossingsgericht.

Home » Over ons

Omdat wij snappen wat jou als ondernemer beweegt. Wij doen het anders. Sneller, persoonlijker en vooral doeltreffender. Daar waar reguliere banken steeds minder financieel advies geven bieden wij MKB ondernemers het financieel advies dat zij nodig hebben om hun groeiambities te realiseren.

We zijn onafhankelijk adviseur

We bieden meer mogelijkheden dan de reguliere bank

We kunnen snel schakelen door een groot netwerk en onze kennis

Wij vinden altijd een oplossing voor jouw financiering

Wij bieden investeerders een verantwoord en degelijk rendement

WAAROM FINBROKERS

Als ondernemer wil je graag groeien. Om jouw groeiambities te realiseren of te versnellen heb je vaak een financiering nodig. Denk aan een vastgoedfinanciering, meer ademruimte met werkkapitaal of een overnamefinanciering. In goede en slechte tijden en voor al jouw financiële en strategische vraagstukken kun je bij ons terecht. Wij ontzorgen jou in dit gehele traject en blijven dat doen.

Finbrokers is gevestigd in Twente. Maar we gaan ook de ‘grenzen’ over en zijn in alle provincies in Nederland actief.

ONZE EXPERTISE

Aan de ene kant heb je het MKB en de ondernemers die geld nodig hebben. Aan de andere kant heb je de partijen die geld over hebben en willen investeren. Het samenbrengen van deze twee kanten vraagt om creatieve, unieke constructies. De financieringswereld is ingewikkeld, maar wij proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou en je onderneming. Met de expertise en ons netwerk leggen wij de gehele weg samen met jou af; we kennen of bedenken de mogelijke constructies, gooien de juiste lijntjes uit en maken verbinding. En we realiseren de financiering waarmee jij je ambities realiseert. Duidelijk en praktisch. Nuchter en lekker Twents.

VASTGOEDFINANCIERING

Finbrokers is jouw expert in vastgoedfinanciering. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, verduurzaming, commercieel vastgoed of zakelijk vastgoed, projectfinancieringen of een herfinanciering; Finbrokers regelt het. Wij schakelen met alle partijen, van taxateur en makelaar tot aan notaris en de financier. We bieden je de kennis die jij nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken en we realiseren jouw financiering.

WERKKAPITAAL

Met werkkapitaal creëer je meer financiële ruimte voor bijvoorbeeld de aanschaf van voertuigen of machines, maar ook personeel. Wij denken met je mee in de beste oplossing, of dat een debiteurenfinanciering is of meer ademruimte.

OVERNAMEFINANCIERING

Een bedrijfsovername is een grote stap. Of je nu een overname doet om meer personeel te werven of omdat het bedrijf past bij jouw bedrijfsactiviteiten. Het kost veel energie, en nóg meer energie om dan ook nog eens na te denken over hoe je het gaat betalen. Daar komen wij in beeld; wij ontzorgen jou in deze hectische tijd. Middels slimme financieringsconstructies kijken wij naar de beste opzet voor jouw overnamefinanciering.

HET ONTSTAAN VAN FINBROKERS

Met de expertise van Justin Rudolf, die ruim 20 jaar als bankier heeft gewerkt (17 jaar ING en 4 jaar Rabobank) en de ondernemers ervaring van Vincent Jansen, die zijn trackrecord heeft opgebouwd door tientallen bedrijven meer rendement heeft laten maken of de waarde van de onderneming heeft weten te vergroten. Een ideale combinatie om op een ondernemende manier ondernemers verder te helpen met zowel groei, rendement en een gezonde financiering.

WIJ ZIJN ER

VOOR JOU

“Wij zien al langere tijd een terugtrekkende beweging van banken. Als intermediair geven wij niet alleen financieel advies maar helpen we ondernemers ook aan de juiste financiering; bancair of via andere wegen. En dan niet voor even, maar gedurende het hele traject en op ieder moment. We gaan altijd voor de beste oplossing die past bij de wensen van de ondernemer.”

Justin RudolfPartner

161

Financieringen

€123 MLN

Gefinancierd

0

Defaults

7,73%

Gemiddeld rendement voor investeerders

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne volger