VEELGESTELDE VRAGEN

Lees hier de veelgestelde vragen voor ondernemers en investeerders.

Home » Veelgestelde Vragen
FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik mijn bedrijfspand?

Je kan maximaal 85% van de marktwaarde financieren, wanneer je het pand wilt verhuren en je kan maximaal 120% financieren wanneer je een pand koopt voor eigen gebruik. Bij grootbanken is dat maximaal 100% van de marktwaarde dat je kunt financieren. Finbrokers kan jou helpen en begeleiden of op zoek bent naar een financiering.

Hoe financier ik werkkapitaal?

Werkkapitaal kun je financieren met een zakelijk krediet. Een kortlopende lening waarbij je geld kunt opnemen wanneer jij dat wilt. Door samen te kijken naar jouw situatie kunnen wij de optimale financieringsstructuur in passen voor jouw onderneming. We kijken verder dan alleen een bankfinanciering. We kunnen dit ook middels non bancaire financieringen inrichten of met een kort lopende lening van een investeerder.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Ik zoek een MKB financiering

Voor Werkkapitaal, groeikapitaal en aandelenkapitaal hebben wij de beste keuze die passend is op jouw situatie. Ook voor vastgoed zoeken wij de beste financiering en regelen wij van a tot z het proces. Voor alle zakelijke financieringen kun je bij ons terecht.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.

Hoe kan ik in bedrijven investeren?

Je zoekt een veilige en verantwoorde investering door te participeren of door een lening te verstrekken. Finbrokers helpt jou aan gedegen kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement.

Wat is een goed rendement op vastgoed?

Je zoekt een veilige en verantwoorde investering. Finbrokers helpt jou aan gedegen kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement.

Finbrokers is een ondernemende intermediair met een groot netwerk van investeerders en interessante MKB (1000+) ondernemingen die voor korte of lange termijn kapitaal zoeken.