Team Finbrokers

Bij Finbrokers vind je een dynamisch team waarin jong en oud hun kwaliteiten uitwisselen en elkaar perfect aanvullen. Onze financieel adviseurs en financieringsspecialisten helpen jou graag verder.
Home » Team Finbrokers

Een (h)echt team!

Ons team bestaat uit gedreven en ambitieuze specialisten met een passie voor het realiseren van mooie oplossingen voor ondernemers. Wij houden van praktisch, duidelijk en direct. Met ons team zijn we in staat om snel te schakelen en het beste in elkaar naar boven te halen. Wil jij ook onderdeel worden van het (h)echte Finbrokers team? Bekijk dan eens onze vacatures; wie weet help jij ons binnenkort met het realiseren gave financieringsaanvragen!

Justin Rudolf

Founder / partner

Justin heeft 20 jaar ervaring opgedaan in het zakelijke bankiersvak (ING en Rabobank) en hij heeft ondervonden dat persoonlijk contact heel belangrijk is voor ondernemend Twente, Achterhoek en ver daarbuiten. Steeds meer banken sluiten de kantoren en doen alleen nog online zaken terwijl ondernemers juist behoefte hebben aan persoonlijk contact. Een vast aanspreekpunt, goed advies en de beste deal als er een financiering nodig is, dat is wat hij wil bieden. Vanuit die behoefte is Finbrokers ontstaan om het anders te gaan doen.

Vincent Jansen

Founder / partner

Een Twentse, nuchtere en ondernemende jongen die in 1997 zijn eerste onderneming startte. Vincent heeft na 25 jaar ondernemen tientallen bekende scale-ups en ondernemingen  geholpen, van idee tot volwassen onderneming. Durf te groeien, durf te veranderen en waar het moeilijk wordt doorzetten, daar zal Vincent jou als ondernemer altijd helpen met dat unieke idee waarom het wel gaat lukken. Praktisch, energiek, altijd willen helpen, motiverend, daar ligt zijn kracht. “Never ever give up and “Let them believe” zijn uitspraken waar Vincent echt voor staat.

John de Goei

Senior Adviseur Corporate Finance

Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de ICT is John een goede toevoeging aan het Finbrokers team. Sinds april 2024 is John de Senior Adviseur Corporate Finance die ondernemers en investeerders adviseert op het gebied van bedrijfsvoering, investeringen en financiën. Het matchen van ondernemers en investeerders is een van zijn sterktes, waarbij hij altijd zal zorgen voor de beste deal waarin alle partijen gelukkig zijn. Voor persoonlijke benadering en duidelijke adviezen ben je bij John aan het juiste adres.

Rick Dubbeldam

Financieel Business Consultant

Rick Dubbeldam versterkt sinds november 2023 het team van Finbrokers als Financieel Business Consultant. Rick is een bezige bij die altijd wel wat te doen heeft, van tennis tot aan carnaval. Hij heeft al diverse jaren ervaring in de financiële sector; niet alleen als accountant, maar ook als consultant. Met zijn werkervaring en kennis zal Rick zijn bijdrage doen aan tal van financiële vraagstukken. Samen met het team gaat Rick zorgen voor nóg meer bedrijfsgroei bij vele mooie bedrijven.

Freek Groenewold

Financieel Business Analist

Freek schrijft zijn MSc afstudeerscriptie over de invloed van duurzaamheid op bedrijfswaardering binnen diverse sectoren. Ook schuift Freek geregeld aan bij afspraken om meer te leren over Finbrokers en het bedrijfsleven. Met zijn specialisatie in Financieel Management is Freek de ideale Financieel Business Analist die de financiële vraagstukken van klanten analyseert en optimaliseert.

Floris Huiskes

Support

Floris heeft van september 2023 tot maart 2024 stage gelopen bij Finbrokers. Sinds april 2024 is Floris onderdeel van Finbrokers als support medewerker. Floris zorgt ervoor dat iedereen binnen Finbrokers meteen aan de slag kan met jaarcijfers, prognoses, memoranda en meer.  Zo zijn we altijd in staat om snel te schakelen waar nodig.

WIJ ZIJN ER

VOOR JOU

“Wij zien al langere tijd een terugtrekkende beweging van banken. Als intermediair geven wij niet alleen financieel advies maar helpen we ondernemers ook aan de juiste financiering; bancair of via andere wegen. En dan niet voor even, maar gedurende het hele traject en op ieder moment. We gaan altijd voor de beste oplossing die past bij de wensen van de ondernemer.”

Justin RudolfPartner

161

Financieringen

€123 MLN

Gefinancierd

0

Defaults

7,73%

Gemiddeld rendement voor investeerders

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne volger