Skip to main content

Finbrokers heeft Joost Elderink, eigenaar van Bodykicks, geholpen met het vinden van een passende financiering voor zijn ambities om een nieuwe locatie te bouwen voor zijn sportschool. Deze financiering is gerealiseerd middels een non-bancaire financier.

Bekijk de unieke impressie van Bodykicks hieronder!

Een vastgoedfinanciering via Finbrokers

Finbrokers heeft Bodykicks geholpen in het vinden van de juiste financiering voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Loohuisveldweg 11 in Weerselo. Met deze bedrijfshal kan Joost Elderink de komende jaren zijn groeiambities waarmaken en Bodykicks leden verder uitdagen. Deze non-bancaire financiering is gerealiseerd met scherpe voorwaarden door ons grote netwerk.

Over Bodykicks

Bodykicks is een sportstudio waar ieder lid telt. Het verbindt mensen met elkaar en helpt bewustwording te verkrijgen in het eigen sportproces. De Personal Trainers van Bodykicks ondersteunen niet alleen middels trainingsschema’s, maar kunnen ook adviseren op het gebied van voeding, leefstijl en vitaliteit. Sinds de oprichting in 2011 heeft Bodykicks al diverse prijzen gewonnen, waaronder drie keer Beste Sportstudio van Overijssel en Gemeente Dinkelland.

Joost Elderink aan het woord

“Ik ben in contact gekomen met Finbrokers via Nicole Busscher van KiQk. Ik was op zoek naar een partij die financieel onderlegd is en die past bij mijn eigen kwaliteiten (in een compleet andere sector). Finbrokers biedt die korte lijntjes met een groot netwerk van financiers en connecties, ze zijn doelgericht, en ze denken continu mee in mijn ambities. De financiering via een investeerder die zij hebben geregeld, had ik zelf niet kunnen realiseren via een bank. Ook is het gaaf dat ze bovendien ook op een andere manier betrokken zijn bij mijn bedrijf, want ze sporten nu wekelijks bij ons!”

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen