RECOVERY

Er wordt (bijna) altijd te laat ingegrepen bij bedrijven, waar de eerste signalen al een paar maanden geleden werden gevoeld door jou als ondernemer. Logisch. Maar het is nog niet te laat.

RECOVERY - HERSTRUCTURERING

Zorg voor een projectmatige aanpak, maak een masterplan met een derde partij. Zorg voor voldoende managementcapaciteiten, vaak wil je zelf niet deze harde beslissingen nemen. Belandt jouw onderneming in een crisissituatie dan is er vrijwel altijd een strategisch probleem. De schaalgrootte is onvoldoende, de technologie is verouderd, je zit in de verkeerde verkoopkanalen of produceert op de verkeerde plaats. Wat kun je doen qua omzetten, inkoop en marges, begin daarna met een kostenreductie, saneer op verschillende niveau’s en saneer in twee fasen binnen je onderneming. Bel ons en we gaan graag met je in gesprek.

Recovery
Stappenplan recovery

STAPPENPLAN

Stap 1. Het gratis kennismakingsgesprek
Stap 2. Deepdive van jouw onderneming
Stap 3. Aanleveren van documenten om haalbaarheid te onderzoeken.
Stap 4. Plan van aanpak schrijven om te herstellen.
Stap 5. Herfinancieringsaanvraag wordt geschreven door ons
Stap 6. Begeleiden van aanvraag
Stap 7. Financiering regelen
Stap 8. Uitboeken financiering
Stap 9. Begeleidingstraject met stakeholders van jouw onderneming

FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Financiert ondernemers
Voor investeerders

Vastgoed

Ik wil vastgoed aankopen of transformeren, of heb herfinanciering nodig voor vastgoed.

Recovery

Ik zoek een gezonde financiering voor recovery (herstel) of herfinanciering voor mijn bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Mijn bedrijf groeit (te) snel. Ik heb een goed plan en zoek de beste financiering.

Verduurzaming

Ik ben op zoek naar manieren en middelen om mijn bedrijf te verduurzamen.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik mijn bedrijfspand?

Je kan maximaal 85% van de marktwaarde financieren, wanneer je het pand wilt verhuren en je kan maximaal 120% financieren wanneer je een pand koopt voor eigen gebruik. Bij grootbanken is dat maximaal 100% van de marktwaarde dat je kunt financieren. Finbrokers kan jou helpen en begeleiden of op zoek bent naar een financiering.

Hoe financier ik werkkapitaal?

Werkkapitaal kun je financieren met een zakelijk krediet. Een kortlopende lening waarbij je geld kunt opnemen wanneer jij dat wilt. Door samen te kijken naar jouw situatie kunnen wij de optimale financieringsstructuur in passen voor jouw onderneming. We kijken verder dan alleen een bankfinanciering. We kunnen dit ook middels non bancaire financieringen inrichten of met een kort lopende lening van een investeerder.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Ik zoek een MKB financiering

Voor Werkkapitaal, groeikapitaal en aandelenkapitaal hebben wij de beste keuze die passend is op jouw situatie. Ook voor vastgoed zoeken wij de beste financiering en regelen wij van a tot z het proces. Voor alle zakelijke financieringen kun je bij ons terecht.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.

Hoe kan ik in bedrijven investeren?

Je zoekt een veilige en verantwoorde investering door te participeren of door een lening te verstrekken. Finbrokers helpt jou aan gedegen kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement.

Wat is een goed rendement op vastgoed?

Je zoekt een veilige en verantwoorde investering. Finbrokers helpt jou aan gedegen kredietwaardige investeringskansen met een aantrekkelijk rendement.

Finbrokers is een ondernemende intermediair met een groot netwerk van investeerders en interessante MKB (1000+) ondernemingen die voor korte of lange termijn kapitaal zoeken.