BEDRIJFSFINANCIERING

'Mijn onderneming groeit (te) snel, ik wil een pand financieren, ik zoek een financiering voor mijn bedrijf.'
Bedrijfsgroei

BEDRIJFSGROEI

Starter, doorgroeier of volwassen bedrijven financieren wij graag. Het begint bij een goed businessmodel. Waar jij als ondernemer in gelooft en waar jij de toekomst mee in wilt om een succesvol bedrijf op te bouwen of door te laten groeien. Of heb je een nieuw plan naast je bestaande bedrijfsactiviteiten. We kijken graag mee.

De groeifinanciering kan op verschillende manieren tot stand komen. Wij begeleiden je het gehele traject. Voor financiering van je werkkapitaal, duurzaam investering, een zakelijke hypotheek om je overwaarde contant te maken en/of een tijdelijk zakelijk krediet om je business te versnellen. Wij geven je graag bedrijfsadvies en de bedrijfslening die bij jouw bedrijf past. Voor nu, maar zeker voor in de toekomst.

ONDERNEMERS

Ben jij die ondernemer die veel kansen ziet in jouw onderneming? Elk jaar kansrijke ideeën heeft om mee te starten? Bekend staat om de initiatieven die je onderneemt, maar word je nu teveel geleefd om het echt goed te organiseren of te financieren. Laat je gevoelsmatig echte kansrijke initiatieven liggen en weet je dit alleen niet te doorbreken? Wij helpen je dit plan te  realiseren. Praktisch, persoonlijk en met een gegarandeerd resultaat.

AANDELEN FINANCIEREN (MANAGEMENT BUY IN OF BUY OUT)

Als je bedrijf jaar op jaar groeit wil je graag dat je goede mensen blijven behouden voor jouw onderneming. Het participeren van het management met aandelen is een mogelijkheid om ze aan je bedrijf te binden. Dit kun je middels een aandelentransactie zelf financieren, maar je kun dit ook middels een goodwill financiering regelen. Dit traject kunnen wij ook begeleiden.

VERKOOP VAN JE BEDRIJF

Speel je dikwijls met de gedachte om jouw onderneming of een deel van jouw onderneming te verkopen. Heeft het zittend management de kwaliteiten om de zaak over te nemen, in zijn geheel of in fasen, maar wil je niet het totale risico lopen om je opgebouwde kapitaal in het bedrijf te laten zitten. Praat dan met Finbrokers.

Verkoop van je bedrijf
FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Financiert ondernemers
Voor investeerders

Vastgoed

Ik wil vastgoed aankopen of transformeren, of heb herfinanciering nodig voor vastgoed.

Recovery

Ik zoek een gezonde financiering voor recovery (herstel) of herfinanciering voor mijn bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Mijn bedrijf groeit (te) snel. Ik heb een goed plan en zoek de beste financiering.

Verduurzaming

Ik ben op zoek naar manieren en middelen om mijn bedrijf te verduurzamen.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik werkkapitaal?

Werkkapitaal kun je financieren met een zakelijk krediet. Een kortlopende lening waarbij je geld kunt opnemen wanneer jij dat wilt. Door samen te kijken naar jouw situatie kunnen wij de optimale financieringsstructuur in passen voor jouw onderneming. We kijken verder dan alleen een bankfinanciering. We kunnen dit ook middels non bancaire financieringen inrichten of met een kort lopende lening van een investeerder.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Ik zoek een MKB financiering

Voor Werkkapitaal, groeikapitaal en aandelenkapitaal hebben wij de beste keuze die passend is op jouw situatie. Ook voor vastgoed zoeken wij de beste financiering en regelen wij van a tot z het proces. Voor alle zakelijke financieringen kun je bij ons terecht.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.