LEASE CALCULATOR

Zoek in de balk hieronder waar je aanvraag voor wil doen.

FINBROKERS

FINANCIERT ONDERNEMERS

Wij geloven in mooie ideeën en kijken altijd naar wat er wél mogelijk is. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Wij kijken met jou mee en helpen jou met jouw financieringsvraagstuk. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Financiert ondernemers
Voor investeerders

Vastgoed

Ik wil vastgoed aankopen of transformeren, of heb herfinanciering nodig voor vastgoed.

Recovery

Ik zoek een gezonde financiering voor recovery (herstel) of herfinanciering voor mijn bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Mijn bedrijf groeit (te) snel. Ik heb een goed plan en zoek de beste financiering.

Verduurzaming

Ik ben op zoek naar manieren en middelen om mijn bedrijf te verduurzamen.

FAQ

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Hoe financier ik werkkapitaal?

Werkkapitaal kun je financieren met een zakelijk krediet. Een kortlopende lening waarbij je geld kunt opnemen wanneer jij dat wilt. Door samen te kijken naar jouw situatie kunnen wij de optimale financieringsstructuur in passen voor jouw onderneming. We kijken verder dan alleen een bankfinanciering. We kunnen dit ook middels non bancaire financieringen inrichten of met een kort lopende lening van een investeerder.

Hoe regel ik een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een geldlening of krediet met een registergoed (bedrijfspand) als onderpand. Wij werken samen met diverse banken, financiële instellingen en investeerders waar wij onafhankelijk voor jou de beste zakelijke hypotheek kunnen regelen.

Ik zoek een MKB financiering

Voor Werkkapitaal, groeikapitaal en aandelenkapitaal hebben wij de beste keuze die passend is op jouw situatie. Ook voor vastgoed zoeken wij de beste financiering en regelen wij van a tot z het proces. Voor alle zakelijke financieringen kun je bij ons terecht.

Hoe kan ik investeren in verduurzaming financieren?

Je kunt jouw investering in verduurzaming als zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, accu’s, elektrische auto’s en  bussen financieren. Zo houdt je jouw liquide middelen beschikbaar voor je onderneming. Wij kunnen jou helpen met financieren met een bancaire lening, een groenlening, fondsen of via financial lease tegen scherpe voorwaarden.