RENDEMENT

Veel ondernemers hebben diverse initiatieven waarmee ze bezig zijn, maar leiden deze initiatieven ook tot het gewenste succes? Wij geloven in 3 vormen van rendement: winst, leuke activiteiten voor de ondernemer en een juiste weekplanning met de juiste focus.

MAXIMALISEREN VAN VERDIENCAPACITEIT

Kijken we naar winst dan willen we ons vooral focussen met Finbrokers op die activiteiten waarmee de ondernemer ook een verdiencapaciteit heeft. Andere initiatieven kan en mag de ondernemer natuurlijk uitvoeren maar daarin kunnen we niet goed ondersteunen. Finbrokers ondersteunt iedere ondernemer met het maximaliseren van verdiencapaciteit binnen zijn/ haar holding.

BEWUSTWORDING

Naast dit financieel rendement, willen we ook dat de ondernemer gelukkig is en zich goed voelt. Wij geloven erin dat we de ondernemer die focus moeten geven waarin ze maximaal bezig zijn met de leuke activiteiten binnen de onderneming. Finbrokers spart door kritische vragen voor te houden. Bewustwording bij de onderneming daar gaat het om. Alleen dan kan de ondernemer het maximale uit zichzelf halen.

WEEKPLANNING

En een derde component vinden we de weekplanning van de ondernemer. We zien dat veel ondernemers niet de focus en discipline hebben om gedurende de week ook de prioriteit te leggen op die activiteiten die gestructureerd leiden tot meer verdiencapaciteit. Concessies kosten ondernemingen veel. Cruciaal voor de ondernemer is dat hij/ zij scherp is op het plannen van de week. Finbrokers spart hierover veel met ondernemers en dit leidt tot die focus waarmee we niet alleen plannen kunnen maken maar ook in de praktijk verdiencapaciteit kunnen realiseren.

Groeiplannen

Je wilt gestructureerd groeien met jouw bedrijf en bent op zoek naar een concreet plan en financiering.

Rendement

Jij wilt als ondernemer meer rendement uit jouw bedrijf halen en bent op zoek naar een rendementsplan om dit te genereren.

Bedrijfsgroei

Je bedrijf groeit hard, maar je hebt moeite om de juiste stappen te zetten om te blijven groeien.

Verduurzaming

Slim financieren voor of na groei en/of overname

FINBROKERS

ONDERNEMEND FINANCIEREN

Wij denken graag mee in het ontwerp en het plan om ambities van ondernemers waar te maken. Niet alleen met het financieren, wij gaan ook een stapje verder. Samen realiseren wij jouw ambities.

Ondernemend Financieren