GROEIPLANNEN

Om succesvol te kunnen groeien, moet je als ondernemer focus bouwen in je onderneming. Deze focus kun je alleen hebben als je een plan maakt en vervolgens gedisciplineerd werkt volgens dat plan.

ONTWERPEN VAN GROEIPLANNEN

Om te kunnen groeien moet je een groeiplan neerzetten dat leidt tot die ambitie die jij als ondernemer hebt en wilt vertalen met jouw onderneming die je wilt neerzetten.

Binnen Finbrokers helpen we ondernemers niet alleen met het financieren van groei, we gaan ook een stapje verder. We ondersteunen in het ontwerpen van gave groeiplannen met ondernemers. Dat is uniek voor een partij dat financiert, en juist daar maken we het verschil.

Groeiplannen

SAMEN GROEIEN

Veelal moet de ondernemer zelf de groeiplannen bedenken en aanleveren. Wij geloven daar niet in, samen ga je een reis aan waarin je met elkaar wilt groeien. Vanaf de start-, doorgroei-, scale up- en volwassenheidsfase helpen we vanuit Finbrokers de ondernemer met het neerzetten van het meerjaren groeiplan en de financiering daarvan.

Met deze aanpak geloven we in een optimale begeleiding van groeiondernemers en het maximaliseren van succes binnen de samenwerkingen. Groeien doe je samen en wij geloven dat we daarvoor een stapje extra moeten zetten. Verbazing zit niet in de hoogte van de financiering, maar met name hoe deze samen tot stand is gekomen, en juist daar is Finbrokers uniek.

Groeiplannen

Je wilt gestructureerd groeien met jouw bedrijf en bent op zoek naar een concreet plan en financiering.

Rendement

Jij wilt als ondernemer meer rendement uit jouw bedrijf halen en bent op zoek naar een rendementsplan om dit te genereren.

Bedrijfsgroei

Je bedrijf groeit hard, maar je hebt moeite om de juiste stappen te zetten om te blijven groeien.

Verduurzaming

Slim financieren voor of na groei en/of overname

FINBROKERS

ONDERNEMEND FINANCIEREN

Wij denken graag mee in het ontwerp en het plan om ambities van ondernemers waar te maken. Niet alleen met het financieren, wij gaan ook een stapje verder. Samen realiseren wij jouw ambities.

Ondernemend Financieren