Skip to main content

In een snel veranderende financiële wereld, waarin de traditionele banken niet altijd voldoen aan de financieringsbehoeften van ondernemers en vastgoedbeleggers, komt Finbrokers met een aantrekkelijke optie. Wij stellen dit najaar een extra €16 miljoen beschikbaar in samenwerking met diverse informele investeerders, speciaal voor MKB ondernemers en vastgoedbeleggers die dit najaar nog een financiering willen afronden.

De huidige financieringsuitdaging voor MKB ondernemers

In de hedendaagse economie is financiering vinden een uitdaging geworden, zeker voor MKB ondernemers. Traditionele banken zijn vaak terughoudend om leningen te verstrekken, vooral aan nieuwere en kleinere ondernemingen. Dit vormt een groot obstakel voor de groei en ontwikkeling van bedrijven die het juist nodig hebben. Ondernemers en vastgoedbeleggers zoeken naar nieuwe bronnen van kapitaal om hun plannen te realiseren, en dat is waar Finbrokers in beeld komt. Wij helpen jou met het vinden van een passende financieringsoplossing voor jouw financiële vraagstuk. Ons netwerk bestaat uit tal van banken, maar ook 1000+ MKB ondernemers, ruim 50 vermogenden en diverse lease- en crowdfundingplatformen.

De voorwaarden voor deze financieringsmogelijkheid

Om er voor te zorgen dat jouw financieringsaanvraag omtrent groei en/of vastgoed goed en snel verloopt zonder problemen hebben we een aantal voorwaarden opgesteld.

1. Financieringsaanvragen van €250.000,00 tot €2.500.000,00

De minimale financieringsaanvraag bedraagt €250.000,00 en het maximum ligt op €2.500.000,00. Zo kunnen we meerdere ondernemers helpen met het verwezenlijken van dromen en toekomstplannen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het aankopen van een nieuw pand, maar ook aan nieuwbouw, verbouw, de aanschaf van materiaal of juist een strategische bedrijfsovername die de groei van jouw eigen bedrijf bevordert. Wij denken graag met je mee in de juiste financieringsopzet.

2. Jaarcijfers 2021 en 2022 beschikbaar

Om een goed beeld te krijgen van jouw financiële gezondheid en de mogelijkheden omtrent de financiering vragen wij om de jaarcijfers van 2021 en 2022. Op basis van deze cijfers voeren we eerst een haalbaarheidsanalyse uit. Op basis van de haalbaarheidsanalyse gaan we aan de slag met de juiste financiering voor jou.

3. Positieve haalbaarheidsanalyse vanuit Finbrokers

Met een haalbaarheidsanalyse onderzoeken we de financiële gezondheid van jouw onderneming en kijken we kritisch naar de financiering die jij kunt krijgen. We beoordelen mogelijke risico’s, investeringsplannen, rendementsplannen, en we kijken of je wellicht een lagere financiering nodig hebt door slim gebruik te maken van je eigen middelen. Na een positieve haalbaarheidsanalyse heeft jouw financieringsaanvraag een slagingspercentage van wel 97%.

4. Onder te zetten vastgoed

Wij vinden de relatie met onze investeerders erg belangrijk en we stellen deze samenwerking erg op prijs. Daarom bieden we hen graag een passend rendement en zekerheden. Eén van deze zekerheden is vastgoed. Denk hierbij aan een eerste hypothecaire inschrijving, borgstellingskrediet en meer. Zo creëren we unieke, succesvolle investeringen voor hen en een goede financiering voor jou. Heb jij vragen over jouw zekerheden? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee voor jouw financiering!

Financiering aanvragen