Skip to main content

Ben jij de financieel business analist met een enorme drive om een brug te slaan tussen de vraag van MKB ondernemers en aanbod van investeerders en financiële instellingen? Wij staan voor vakmanschap en worden graag intellectueel uitgedaagd door in complexe ondernemers- en financieringsvraagstukken te duiken en dit volledig voor ondernemers te regelen en te regisseren. Jij ook?

Door onze sterke groei zijn wij op zoek naar een financieel business analist met een enorme drive, die de match maakt tussen ondernemers en de wereld van financiers, maar ook tussen ondernemen en financieren. Je zorgt, samen met het team, dat de kwaliteit van de diensten constant verbeterd wordt. Als financieel business analist vertaal jij de functionele wens naar concrete financieringsaanvragen. Daarnaast bent je een proactieve sparringpartner. Met elkaar stemmen we af wie zich over welke onderwerpen ontfermt en het voortouw neemt in het uitwerken hiervan.

Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

 • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om dagelijks in contact te zijn met verschillende stakeholders;
 • Je durft knopen door te hakken en bent in de lead als het gaat om het inschatten van tijd, risico’s en impact van financieringsvraagstukken
 • Je bijt je graag vast in complexe ondernemers- en financieringsvraagstukken;
 • Je hebt een passie voor businessmodellen en marktontwikkelingen;
 • Je hebt bij voorkeur 1 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt HBO of WO denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Over Finbrokers

Finbrokers is het financieringskantoor die de juiste deal maakt tussen de vraag van ondernemers en aanbod van investeerders en financiële instellingen. We werken samen met financiers zoals banken, leasemaatschappijen, factormaatschappijen, private investeerders, crowdfunding etc. We helpen ambitieuze MKB ondernemers om te groeien, te versnellen en rendement op te bouwen door ondernemers te faciliteren met bedrijfs-, vastgoed- en overnamefinancieringen. Dit doen wij door vooruitstrevende financieringsoplossingen te leveren waardoor de ondernemer zich bezig kan houden met waar hij/zij goed in is: ondernemen. Dit kunnen constructies zijn voor bijvoorbeeld het financieren van vastgoed, aandelen of werkkapitaal, groei of verduurzaming. Maar ook ondernemers helpen met het vergroten van rendement, het realiseren van groeiplannen of in fase van herstel. Met een goede focus en daadkracht komen we tot een oplossing. Altijd persoonlijk en onafhankelijk.

Finbrokers is een initiatief van Vincent Jansen en Justin Rudolf. Vincent heeft zijn trackrecord opgebouwd als bedrijfskundige door tientallen bedrijven meer rendement te laten maken of de waarde van de onderneming weten te vergroten. Justin heeft ruim 20 jaar als bankier gewerkt bij ING en Rabobank. Een ideale combinatie om op een ondernemende manier ondernemers verder te helpen met zowel groei, rendement, een gezonde financiering en rendabele investeringen.

Kom jij het team versterken? Wij hebben jou namelijk genoeg te bieden:

 • De mogelijkheid om in de toekomst partner te worden.
 • Een eerlijke beloning. Dat is wat we willen. Je salaris hangt af van wat je al kunt en wat je bijdraagt en dat evalueren we natuurlijk regelmatig. Bovenop je salaris ontvang je jaarlijks een bonus. Daarnaast uiteraard een passende reiskostenvergoeding en voldoende vakantiedagen.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities. Daar helpen wij jou graag mee.
 • We bedienen meerdere markten en hebben daardoor toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.
 • Overigens, deze kennis delen we graag, ook met mensen buiten ons bedrijf! Met onze eigen maandelijkse trainingen over bedrijfsfinancieringen, groei en verduurzaming. Dit doen we vaak samen met ons collega bedrijf KiQk.
 • De vrijheid om je eigen werktijden te bepalen. Werk en privé moeten in balans zijn. Uiteraard in overleg met je collega’s, want je moet wel samen de klus klaren.
 • Mentaal en fysiek lekker in je vel te zitten met het Finbrokers Fit programma.
 • Zekerheid (voor jou én ons). Als jij op je plek zit, wordt je contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Past Finbrokers bij jou?

Wij vertellen jou wat we te bieden hebben, wat we belangrijk vinden en waar wij van houden. Bepaal jij of Finbrokers een match voor je is?

Neem contact op met Justin Rudolf 06 – 307 858 38.

Wil je direct solliciteren mail jouw sollicitatie naar justin.rudolf@finbrokers.nl

Financiering aanvragen