Skip to main content

Snelle financiering van een snelgroeiend software bedrijf

 

Alessio Pina van online supermarkt Butlon: “Het is alweer 1,5 jaar geleden dat ik Vincent Jansen als financieel adviseur leerde kennen. In mijn bedrijf Butlon, kregen we de situatie dat we door moesten investeren voor ons mooie platform waarmee we boodschappen online verkopen. De concurrentie is moordend in deze markt maar wij hebben het beste platform en de beste marketing. Met dit platform hebben we een ongekende potentie en moeten we snel latente groeikansen in de markt verzilveren.

Groeifinanciering om de snelle stappen te kunnen maken was mijn hulpvraag richting Vincent. Willen we met onze torenhoge ambitie door dan moet er meer geïnvesteerd worden. Vincent gaf aan dat het geen ABC financiering kon worden, maar zag er direct een kans in. Met deze ondernemende visie denkt Finbrokers geweldig mee, waar andere financieringspartijen het niet wilden.

Een intensief traject gingen we aan waar we met een goed groei en rendement plan binnen 1 maand een haalbare business case hadden. Deze hebben we voorgesteld in het netwerk van Finbrokers, het resultaat was dat we al snel belangrijke mensen spraken voor de toekomstige groei en het netwerk. En we hadden in de 2e maand de financiering in de steigers, daarmee stond de poort open om versneld te groeien op nieuwe klanten en een mooie omzet neer te zetten in het tweede jaar van onze onderneming.

Chapeau, wat ben ik blij met deze keuze! Finbrokers maakte met deze financiering het verschil in onze positie de First Mover te blijven in onze markt. Daar profiteren we nu enorm van binnen onze strategie de online marktleider te willen worden voor slimme online boodschappen.”

Online supermarkt Butlon groeifinanciering
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens