Skip to main content

Finbrokers heeft een complete groeifinanciering geregisseerd voor Butlon.

Over Butlon

Bij Butlon bestel je zowel de (avond)maaltijd als de wekelijkse boodschappen. Wanneer je dat zelf wilt. Wat het zo bijzonder maakt, is dat Butlon je een complete biedt. Of je nu klant of een bedrijf bent. Je bestelt snel en eenvoudig wat je nodig hebt en hebt het de volgende dag al in huis. Soms komt het gewoon niet uit om naar de supermarkt of het restaurant te gaan en daarvoor biedt Butlon graag een uitkomst.

Butlon is ontzettend snel gegroeid, en eigenaar Alessio Pinna is een ware ondernemer met brede kennis. Wij hebben Butlon ondersteund bij het realiseren van meer financiële ruimte, een investeringsplan en het opstellen van een realistisch bedrijfsplan voor de gevraagde financiering.

Groeifinanciering Butlon
Online supermarkt Butlon groeifinanciering

Binnen Butlon moesten we gaan investeren in de toekomst van ons platform, zodat we snel latente groeikansen kunnen verzilveren. Om dat te kunnen realiseren hadden we een groeifinanciering nodig. Vincent gaf al aan dat het geen ABC financiering kon worden, maar hij zag wel een kans. Met deze ondernemende visie denkt Finbrokers geweldig mee, waar andere financieringspartijen het niet wilden.

Chapeau, wat ben ik blij met deze keuze! Finbrokers maakte met deze financiering het verschil in onze positie de First Mover te blijven in onze markt. Daar profiteren we nu enorm van binnen onze strategie de online marktleider te willen worden voor slimme online boodschappen.

Alessio PinnaEigenaar van Butlon

Groeifinanciering via Finbrokers

Finbrokers heeft Butlon ondersteund tijdens een intensief financieringstraject. Hierbij hebben we de gehele financiering geregisseerd, van het bepalen van de financieringsbehoefte tot aan onderhandelingen en volgende financieringen.

Binnen één maand hebben we samen met Alessio Pinna een goed groei- en rendementsplan opgesteld met een haalbaar bedrijfsplan voor financiering. Met een netwerk van 50+ investeerders en 1000+ MKB ondernemers hebben we in de tweede maand al een financiering bewerkstelligd. Hierdoor kon Butlon First Mover in de markt blijven, en hadden ze de ruimte om de strategie voor online marktleider  uit te werken middels het slim positioneren van online boodschappen.

Groeifinanciering Butlon
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen