Skip to main content

Finbrokers heeft Hydewa Benelux B.V. ondersteund in een herstructurering en een groeifinanciering. Zo kan Hydewa Benelux B.V. haar ambities realiseren. Wij vertellen je graag hoe we Dion Ter Braak en Hydewa hebben ondersteund in deze financiering. Hierbij hebben we de gehele regie gehad; van A tot Z.

Toekomstbestendige groeifinanciering

Onlangs hebben we Hydewa Benelux B.V. mogen begeleiden bij een groeifinanciering. Daarnaast hebben we een herstructurering georganiseerd zodat toekomstige financiële mogelijkheden makkelijker te identificeren zijn. Ondanks goede financiën was Hydewa niet in staat om een financiering te krijgen bij de grootbanken. Finbrokers heeft gekeken naar verschillende mogelijkheden om het wél te realiseren. Met persoonlijk en snel handelen hebben we de ondernemers geheel ontzorgd.

“Kijkend naar een recent financieringsvraagstuk waarbij meerdere financiële instellingen geen uitkomst boden was ik genoodzaakt om verder te zoeken. Toen herinnerde ik me Justin, met wie ik eerder positieve ervaringen had. Na het eerste contactmoment zag ik meteen zijn gedrevenheid om tot de juiste oplossing te komen. Het eerste gesprek bij ons op locatie gaf vertrouwen en rust. Justin bracht structuur in onze BV’s en identificeerde meerdere financiële opties. Dit gaf mij rust en het gevoel dat we op de juiste weg waren. Waar andere partijen tegenwerkten en niet meedachten, ervaar ik bij Justin de professionaliteit en oplossingsgerichtheid die je verwacht.”

Dion ter BraakMede-eigenaar van Hydewa Benelux B.V.

Over Hydewa Benelux B.V.

Hydewa Benelux B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische systemen en oplossingen in de Benelux-regio. Opgericht met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, biedt Hydewa een breed scala aan producten en diensten, waaronder hydraulische componenten, systemen en maatwerkoplossingen voor verschillende industrieën.

Het bedrijf streeft naar innovatie en technologische vooruitgang, met ervaren technici en ingenieurs die expertise leveren in het ontwerp, de fabricage en het onderhoud van hydraulische systemen. Hydewa Benelux B.V. bedient diverse sectoren, waaronder de industrie, scheepvaart, landbouw en meer.

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen