Skip to main content

Onlangs hebben we Hydewa Benelux B.V. mogen begeleiden bij een groeifinanciering. Naast het realiseren van een financiering hebben we ook structuur aangebracht in de bestaande BV’s zodat de financiële mogelijkheden in de toekomst makkelijker te identificeren zijn.

Hydewa Benelux BV kon ondanks goede financials niet worden geholpen door de vier grootbanken niet worden geholpen. Dit kwam doordat de financiering niet paste binnen het beleid van de banken. Met Finbrokers hebben we echter vanaf gesprek één gekeken naar verschillende financieringsmogelijkheden om de aanvraag toch te realiseren. Middels persoonlijk contact en snel handelen zorgt Finbrokers ervoor dat de ondernemer meer rust krijgt en geheel wordt ontzorgd. Zo hebben we alsnog een oplossing gerealiseerd met een non-bancaire financiering. Oplossingsgericht en professioneel, dat is hoe wij werken.

Dion ter Braak: “Kijkend naar een recent financieringsvraagstuk waarbij meerdere financiële instellingen geen uitkomst boden was ik genoodzaakt om verder te zoeken. Toen herinnerde ik me Justin van Finbrokers, met wie ik eerder positieve ervaringen had. Na het eerste contactmoment zag ik meteen zijn gedrevenheid om meteen tot een oplossing te komen. Het eerste gesprek bij ons op locatie gaf vertrouwen en rust. Justin bracht structuur in onze BV’s en identificeerde financiële opties. Dit gaf mij rust en het gevoel dat we op de juiste weg waren. Waar andere partijen tegenwerkten en niet meedachten, ervaar ik bij Justin de professionaliteit en oplossingsgerichtheid die je verwacht.”

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren van jouw vastgoed, activa, een bedrijfsovername of verduurzaming? Bij Finbrokers helpen we je van A tot Z. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!