Skip to main content

De afgelopen maanden hebben we Brookhuis Groep mogen ondersteunen en begeleiden bij de aankoop van het nieuwe pand aan de Kelvinstraat 1A in Oldenzaal. Binnen twee weken heeft Finbrokers de investering en de de aankoop gerealiseerd, zodat Brookhuis de komende jaren verder kan groeien.

Brookhuis Groep richt zich al sinds 1933 op diverse soorten vervoer. Denk hierbij aan ziekenvervoer, rolstoelvervoer, schoolvervoer en directievervoer, maar ook evenementenvervoer.

De heren Ronald Brookhuis en Erwin Brookhuis van Brookhuis Groep hebben gekozen voor een financiering via Finbrokers omdat we bij Finbrokers altijd zorgen voor persoonlijke begeleiding van A tot Z. We handelen adequaat en snel, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Ronald Brookhuis: “Wat is de wereld snel veranderd en wat laten banken een markt liggen. Wat top dat Finbrokers daar zo fantastisch op inspeelt. Het proces ging snel, professioneel en we hadden vanaf het begin een goed gevoel. Top!”

Erwin Brookhuis: “Goede begeleiding en adequaat handelen. Weten wat de klant wil. Finbrokers is een fijne partij om mee te werken.”

Heb jij ook plannen om vastgoed aan te kopen, activa of werkkapitaal te financieren of om een bedrijfsovername te financieren? Wij helpen jou met het realiseren en financieren van jouw project. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!