Skip to main content

Finbrokers heeft Brookhuis Groep mogen ondersteunen en begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe pand aan de Kelvinstraat 1A in Oldenzaal. Benieuwd hoe we dat in twee weken hebben gerealiseerd?

Groeifinanciering voor een nieuw pand voor Brookhuis Groep

Gerealiseerd binnen twee weken

In 2023 hebben we voor Brookhuis Groep de aankoop geregisseerd voor het nieuwe pand aan de Kelvinstraat 1A in Oldenzaal. Binnen twee weken hebben we de gehele investering gerealiseerd, van de financieringsbehoefte vaststellen en het memorandum opstellen tot aan het schakelen met taxateurs, makelaars en financiers. Met dit nieuwe pand kan Brookhuis Groep de komende jaren verder groeien en haar ambities waarmaken. De heren van Brookhuis hebben gekozen voor Finbrokers omdat we hen begeleiden van A tot Z. We handelen adequaat en snel, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Over Brookhuis Groep

Brookhuis Groep richt zich al sinds 1933 op verschillende soorten vervoer. Denk hierbij aan de merken Brookhuis Busreizen, Brookhuis Taxi, en ook zeker Brookhuis Verkeersschool. Ook ziekenvervoer, rolstoelvervoer en evenementenvervoer zijn onderdeel van hun diensten. Ronald en Erwin Brookhuis hebben mooie plannen voor de komende jaren. Met het nieuwe pand zijn ze in staat om op een gezonde wijze verder te groeien.

"Wat is de wereld veranderd, en wat laten banken een markt liggen. Finbrokers speelt hier fantastisch op in, op alle aspecten. Het proces ging snel, professioneel, en we hadden vanaf het begin een goed gevoel. Ze weten precies wat de klant wil, en hoe het werkt. Binnen twee weken was het geregeld, zonder gedoe."

Ronald en Erwin BrookhuisEigenaren van Brookhuis Groep

Vastgoedfinanciering via Finbrokers

Bij Finbrokers hechten we veel waarde aan eerlijk en duidelijk advies. Daarom kun je bij ons altijd eerst een kennismakingsgesprek verwachten, waarin we kritisch naar jouw financieringsaanvraag kijken.

De vastgoedfinanciering die Brookhuis Groep nodig had is geregeld met een non-bancaire financiering. Dit proces gaat sneller dan bij een bank, en door de fiscale structuur van Brookhuis Groep werkt dat een stuk makkelijker.

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen