Skip to main content

Finbrokers heeft een groeifinanciering gerealiseerd voor TND Duurzaam in Albergen. Als verbinden en intermediair zorgen wij altijd voor de beste deal op basis van jouw financieringsbehoefte, en de daarbij behorende haalbaarheid en betaalbaarheid. Met werkkapitaal geven wij jou meer ademruimte, zodat je je kunt blijven richten op de groei van jouw onderneming(en).

Werkkapitaal voor TND Duurzaam

In een korte tijd hebben wij een passende financiering gerealiseerd voor de verdere groei van TND Duurzaam in Albergen. Dit is een non-bancaire financiering geworden, zodat we snel en adequaat konden blijven handelen. Hierbij hebben we geschakeld met diverse partijen om de financiering te regisseren van A tot Z.

Met het werkkapitaal is TND Duurzaam in staat om adequaat te handelen, voorraden te beheren en betere diensten te leveren aan haar klanten, zonder financiƫle stress.

Over TND Duurzaam

TND Duurzaam is gevestigd in Albergen. Ze zijn een groothandel in LED-verlichting en zonne-energie, en houden zich bezig met het verduurzamen van onze leefomgeving middels energiebesparende en opwekkende producten. Ze bieden diensten aan zoals advisering over de juiste oplossingen voor verduurzaming, installatie van LED-verlichting, voor de zakelijke markt en zonnestroominstallaties voor particulieren en ondernemers. Ze streven naar gegarandeerd rendement op jouw duurzame investeringen.

"Finbrokers heeft een verbindende rol gespeeld in een voor mij onbekende geldmarkt. Ze hebben gezorgd voor de benodigde ademruimte in een groeifase van TND Duurzaam. De belangrijkste kenmerken die mij zullen bijblijven zijn de collegialiteit, deskundigheid en de vertrouwelijke werkwijze."

Dick NijhuisEigenaar van TND Duurzaam

Werkkapitaal via Finbrokers

Bij Finbrokers hechten we veel waarde aan persoonlijk en duidelijk advies zonder gedoe. Daarom kun je bij ons altijd eerst een kennismakingsgesprek verwachten, waarin we kritisch naar jouw financieringsaanvraag kijken.

Het werkkapitaal dat TND Duurzaam nodig had is non-bancair geregeld. Door een financieel verleden en de financieringsaanvraag zelf was er baat bij adequaat handelen. Daarom hebben we in korte tijd dit werkkapitaal beschikbaar gesteld middels onze investeerders. Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor werkkapitaal financiering? Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvende kop koffie.

Werkkapitaal financiering aanvragen
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen