Skip to main content

Finbrokers heeft Noble Bio geholpen met een vastgoedfinanciering, en heeft hen ondersteund in de verdere financiële processen rondom het nieuwe pand aan de Deventerstraat 7 te Oldenzaal.

Over Noble Bio

Noble Bio is een uniek bedrijf dat continu op zoek is naar nieuwe micro-organismen. Ze onderzoeken en ontwikkelen remedies op hoog niveau. Met een team van wetenschappers, specialisten en tal van technische experts staat Noble Bio klaar om klanten te helpen middels het ontdekken, verwerken en toepassen van allerlei bacterie en micro organismen.

Voor NobleBio zijn micro-organismen als gespecialiseerde werkkrachten die door de natuur zijn geschapen, met het potentieel om de meest uitdagende milieu-, landbouw- en commerciële obstakels in de wereld aan te pakken. De oplossingen van NobleBio verbeteren de voederconversie en verminderen het sterftecijfer zonder antibiotica.

"Finbrokers bracht snelheid en helderheid in onze financiële uitdagingen. Ze organiseerden een efficiënte bankenronde, hielpen ons bij het opstellen van een sterk financieringsmemorandum en stelden diverse opties voor.

Het resultaat? Een nieuwe huisbankier met aanzienlijke voordelen op rente, structuur en voorwaarden. Finbrokers was en is onze sleutel tot financieel succes."

Machiel Olde DubbelinkManaging Director bij Noble Bio

Vastgoedfinanciering bij Finbrokers

Bij Finbrokers hechten we veel waarde aan eerlijk en duidelijk advies. Daarom kun je bij ons altijd eerst een kennismakingsgesprek verwachten, waarin we kritisch naar jouw financieringsaanvraag kijken.

De vastgoedfinanciering die Noble Bio nodig had was bancair te regelen. Middels een bankenronde hebben we kritisch gekeken naar de voorstellen van diverse banken. Hierbij kijken we altijd naar de gevraagde zekerheden, rente en verdere afsluitprovisies.

Voor Noble Bio hebben we niet alleen een scherpe financiering verzorgd, maar hebben we er zelfs voor gezorgd dat Machiel Olde Dubbelink met Noble Bio een nieuwe huisbank heeft gekregen met aanzienlijk betere rentes en voorwaarden.

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen