Skip to main content

We hebben een aankoop van een pand mogen financieren. Dit keer een Bed&Breakfast in hartje Twente! Als intermediair hebben we Tom Luttikhuis en Kim Oude Vrielink ondersteund in een passende financieringsopzet, en de realisatie van de non-bancaire financiering.

Bed&Breakfast Twente

Realisatie van de B&B

Finbrokers heeft een unieke financiering mogen realiseren voor de start van een B&B in Reutum. Hierbij hebben we meegedacht in de opzet van de financiering, waarna we de financiering hebben geregisseerd van A tot Z. Denk hierbij aan het schakelen met makelaar, taxateur, financier en natuurlijk de klant. Alles om de beste deal te realiseren voor de klant, zodat die zich kan blijven richten op het ondernemen en het waarmaken van een droom.

Over Erve Loosan

Erve Loosan, gelegen in Reutum, Overijssel, biedt luxe vakantieappartementen, genaamd LooSan Lodges. De lodges zijn voorzien van een terras met uitzicht op de tuin, een keuken met een koelkast en een vaatwasser, en een eigen badkamer met douche. De lodges zijn gelegen op een eeuwenoud erf, omringd door groen en dichtbij het charmante stadje Ootmarsum. Het is een ideale uitvalsbasis om de prachtige Twentse omgeving te ontdekken. Tom Luttikhuis en Kim Oude Vrielink zijn begonnen met Erve Loosan na een tijdje gewerkt te hebben in New York en een reis te hebben gemaakt.

"Bedankt voor de superhulp! Zonder Finbrokers was het niet gelukt om onze droom te realiseren. Het was een pragmatische samenwerking: er werd gedacht in mogelijkheden en oplossingsgerichtheid. In de oriënterende fase heeft Finbrokers geholpen met het bedenken van een stappenplan voor een goede financieringsopzet, en dat plan heeft geresulteerd in een succesvolle financiering. Finbrokers was aanwezig bij alle belangrijke afspraken met de makelaar, notaris e.d.. Super commitment. Wij zijn klaar voor een mooie toekomst!"

Tom LuttikhuisEigenaar van Erve Loosan

Vastgoedfinanciering via Finbrokers

<p style=”font-weight: 400;”>Bij Finbrokers gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Oftewel, een haalbare én betaalbare financiering op basis van jouw financieringsbehoefte. We denken mee van A tot Z, en we ontzorgen jou gedurende het hele proces. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je meer over onze werkwijze, en de haalbaarheid van jouw financiering.</p>

Vastgoedfinanciering aanvragen
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen