Skip to main content

“In 2007 zijn we met Rovince gestart met het neerzetten van een kledinglijn. Zonder enige ervaring het diepe in gesprongen. Na een aantal hele zware jaren van leren en enorme fouten maken, wisten we marktleider in Europa te worden met beschermende kleding plaaginsecten/ teken & muggen.
Maar dan, de markt koos voor ons en we groeiden in de volle breedte heel snel. We moesten naar locaties kijken, voorraden financieren, voor nieuwe systemen kiezen, kortom we kregen door de versnelde vraag uit de markt behoorlijke uitdagingen in liquiditeit. We zagen geen andere oplossing dan rustiger te groeien. We konden financieel de groei van het bedrijf niet aan. Dat voelde niet goed, want als ondernemers zagen we de kansen maar we konden ze niet verzilveren. Dat frustreerde ons enorm. En vanuit deze drive zijn we in ons netwerk gaan zoeken naar personen die ons konden helpen met onze uitdaging.

Justin Rudolf en Vincent Jansen, van Finbrokers kwamen op ons pad. Ondernemende financiƫle experts die recovery en versnelde groei met slimme herfinancieringen goed kunnen uitleggen en niet te vergeten ook snel kunnen organiseren. Hun toegang tot de geldmarkt is zeer goed te noemen.
Samen zijn we ervoor gegaan. Vanaf dag 1 hadden we het volle commitment van Justin en Vincent. We hebben een super sterke business case geschreven met duidelijke groei en rendement punten erin. Milestones waren helder en we zijn met deze visie en uitgangspunten op zoek gegaan naar leveranciers voor onze herfinanciering. In eerste instantie zat ik niet te wachten op investeerders, we zochten een financiering. En waar we zelf bancair tegen muren aanliepen hebben we met Justin en Vincent wel de banken meegekregen.

De perfecte oplossing was gevonden. Door een unieke financieringsconstructie te ontwerpen hebben Justin en Vincent voor vertrouwen gezorgd bij de verschillende financiers die ons hebben voorzien in het werkkapitaal waarmee we nu versneld groeien. Onze beloning is een Europees marktleiderschap in beschermende kleding en private label concepten. Super trots op onze samenwerking en maandelijks spreken we met Finbrokers af om te kijken hoe we financieel de markt voor kunnen blijven en deze versnelde groei het hoofd kunnen blijven bieden.

Waarom adviseren we Finbrokers?

Het mooiste vormt het feit dat we geen verstand heb van financieren, en dat was absoluut geen showstopper. Justin en Vincent begrepen ons direct en gaven ons het fijne gevoel dat we gewoon onszelf konden blijven. We kunnen wel zeggen, juist dat schepte enorm veel vertrouwen. Gewoon lekker focussen op ons bedrijf en samen realiseren we de groei en de financieringen. Stel je eens voor welke opluchting dat ons heeft gebracht! Gewoon kunnen doorgroeien. We kunnen zorgeloos bezig zijn met wat we het liefste willen, onze textiel concepten. Dat is wat we heel graag willen blijven doen de komende jaren en dat kan met Finbrokers!”