Skip to main content

Finbrokers heeft een unieke werkkapitaal financiering voor Rovince gerealiseerd. Van de sterke financieringsopzet tot aan het schakelen met de investeerders, Finbrokers heeft de ondernemers geheel ontzorgd. Op zorgvuldige en adequate wijze hebben we geschakeld met allerlei partijen om deze financiering van A tot Z goed te laten verlopen.

Justin Rudolf Tubantia

Werkkapitaal voor Rovince

Door de grote uitdaging in liquiditeit was deze werkkapitaal financiering van Rovince een mooie uitdaging. Met Finbrokers hebben we de financiering geregisseerd van A tot Z. De eerste stap was het schrijven van een sterk memorandum met alle toelichtingen en duidelijke groei- en rendementspunten voor de toekomst. Daarnaast is een sterke financieringsopzet belangrijk. Daarna volgde al snel een non-bancaire financiering middels onze investeerders. Ons doel is om de ondernemer geheel te ontzorgen in het realiseren van een financiering, zodat de ondernemer zich kan blijven richten op zijn passie.

Over Rovince

Rovince is een merk dat gespecialiseerd is in anti-teek buiten- en binnenkleding. Ze bieden een breed scala aan kleding, waaronder broeken, shirts, jassen, polo’s, sokken en truien. Deze kledingstukken zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar voldoen ook aan de NEN-8333 normering en zijn behandeld met een unieke impregnatie van Rovince. Dit maakt de kleding ideaal voor avontuurlijke natuurliefhebbers die zich willen beschermen tegen teken tijdens hun outdoor activiteiten.

"Door versnelde vraag konden we onze groei financieel gezien niet aan. Dat voelde niet goed, want wij zagen veel kansen die we niet konden verzilveren en dat is frustrerend. Toen kwamen Justin en Vincent op ons pad: ondernemende financiële experts. Vanaf dag één hebben ze een sterk memorandum opgesteld, een slimme financieringsconstructie ontworpen en het contact geregeld tussen financiers en anderen. Waar wij bancair tegen een muur aanliepen, is het hun wel gelukt. Maandelijks spreken we af om te kijken hoe we de markt voor kunnen blijven. Wij hebben geen verstand van financieren, maar dat was ook helemaal niet nodig. Justin en Vincent zorgden dat wij ons konden blijven focussen op onze textiel concepten."

Rob NijhuisMede-eigenaar van Rovince

Werkkapitaal via Finbrokers

Bij Finbrokers denken we als ondernemer. Wij begrijpen jou; wij werken persoonlijk, doelgericht en duidelijk. Wij houden niet van gedoe en we gaan alleen voor de beste deal. Door het vertrouwen dat Rovince in Finbrokers heeft gesteld genieten ze nu van Europees marktleiderschap in beschermende kleding en private label concepten.

Werkkapitaal financiering nodig?
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen