Skip to main content

Wij hebben wederom een mooi project mogen ondersteunen in de financiering. De Delmar Kantoormeubelen is al een aantal jaren bezig met een visie voor de toekomst en het ontwikkelen van een groeistrategie. Een onderdeel van deze groeistrategie was de aankoop van een pand en het verduurzamen van dit pand.

Met Finbrokers hebben we De Delmar Kantoormeubelen geadviseerd, begeleidt en ontzorgd zodat zij zich kunnen blijven richten op hun werkzaamheden en de groeistrategie. Finbrokers schakelde met de grootbanken en andere financiers, de accountant, de BOG-taxateur, en de notaris, zodat ondernemers tijd overhouden voor hun passie. Zo creëren we vertrouwen en zijn we in staat om snel te handelen.

Remi Groothuis: “Dankzij Vincent Jansen’s hands-on advies hebben we directe impact gezien op onze omzet, groei, resultaten en rendement. We zijn nu trots eigenaar van ons bedrijfspand in Geesteren, dat stap voor stap groen en duurzaam wordt. Justin Rudolf van Finbrokers heeft ons geholpen met het regelen van alle financiële zaken binnen dit traject. Hij regelde alle gesprekken, schreef een supersterk memorandum, sprak met de Grootbanken en andere betrokken partijen in het aankoop proces, waardoor we volledig ontzorgd werden. We zijn enorm blij met ons “nieuwe” pand. Bedankt, Finbrokers!”

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vastgoedfinanciering en verduurzaming? Bij Finbrokers financieren we zowel bancair als non-bancair, zodat de financiering perfect past bij jouw capaciteiten en wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!