Skip to main content

Finbrokers heeft De Delmar te Geesteren mogen helpen met een vastgoedfinanciering voor het prachtige bedrijfspand en de verduurzaming. Graag vertellen we je meer over onze werkzaamheden in samenwerking met Remi Groothuis, eigenaar van De Delmar.

Vastgoed en verduurzaming

Finbrokers heeft mogen bijdragen aan de toekomstvisie van De Delmar door hen te ondersteunen in de aankoop en verduurzaming van vastgoed. Hierbij hebben we Remi Groothuis en zijn team mogen adviseren en hebben we de gehele financiering geregisseerd. Door te schakelen met financiers, taxateurs en de notaris bontzorgen we de ondernemer, zodat die tijd heeft voor zijn of haar passie. Naast het vertrouwen dat we creëeren zijn we zo in staat om snel te handelen.

"Dankzij het hands-on advies van Vincent hebben we directe impact gezien op onze omzet, groei, resultaten en rendement. We zijn nu trots eigenaar van ons bedrijfspand in Geesteren, dat stap voor stap groen en duurzaam wordt. Justin heeft ons geholpen met het regelen van alle financiële zaken binnen dit traject. Hij regelde alle gesprekken, schreef een supersterk memorandum, sprak met de Grootbanken en andere betrokken partijen in het aankoop proces, waardoor we volledig ontzorgd werden. We zijn enorm blij met ons “nieuwe” pand.”

Remi GroothuisEigenaar van De Delmar
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen