Skip to main content

Finbrokers heeft CityCampers ondersteund bij het regelen van een werkkapitaal financiering.

Over CityCampers

CityCampers is de one-stop-shop voor camperliefhebbers van het luxere segment. Bij CityCampers is alles mogelijk; kopen of huren, nieuw of gebruikt, groot of klein. Bovendien verzorgt CityCampers ook onderhoud, schadeherstel en natuurlijk de verdere verzorging van jouw (toekomstige) camper. Dit alles wordt aangeboden in een uniek all-inclusieve camperconcept dat zeer goed ontvangen wordt door de markt.

Sterker nog, de campers die je bij CityCampers vindt zijn niet ouder dan 5 jaar en hebben niet meer dan 100.000 km op de teller staan.

Groeifinanciering voor City Campers in Oldenzaal

De Finbrokers financiering

Finbrokers heeft CityCampers ondersteund bij het regelen van een werkkapitaal financiering. Rob de Mönnink is een ondernemer met een duidelijke visie en een mooie ambitie voor zijn bedrijf. Rob wilde graag een breed scala aan campers aanbieden en daarmee de groei van zijn onderneming versnellen. Hierbij was het idee om zowel te verhuren als te verkopen.

Finbrokers heeft Rob geadviseerd en uiteindelijk de gehele regie genomen over het bewerkstelligen van de financiering. Hierbij is kritisch gekeken naar het aanbod van diverse financiers, lettend op o.a. rentes en de gevraagde zekerheden.

OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne mens

Financiering aanvragen