Skip to main content

De Belastingdienst heeft aangekondigd dat ondernemers die begin juni niet voldoen aan de voorwaarden van het bijzonder uitstel vanwege de coronacrisis, halverwege juli een brief van de Belastingdienst zullen ontvangen waarin staat dat de betalingsregeling wordt ingetrokken. Dit heeft grote gevolgen voor de ondernemer; het gehele bedrag van de belastingschuld onder het bijzonder uitstel, inclusief invorderingsrente en eventuele kosten, moet in één keer betaald worden.

 

De Belastingdienst heeft een speciale pagina op zijn website ingericht over het bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis en onderwerpen die daarmee samenhangen. Ondernemers die niet kunnen voldoen aan de voorwaarden van de regeling of andere informatie nodig hebben over hun belastingschulden kunnen hier terecht voor meer informatie. Ruim 60.000 bedrijven met een Coronaschuld is nog niet begonnen met het aflossen van de Coronaschuld. Sterker nog, ruim 70-80% van deze bedrijven is niet levensvatbaar.

 

Stressfinanciering bij Finbrokers

Heb jij moeite met het probleemloos aflossen van je Coronaschuld? Finbrokers kan je helpen. Wij voorzien jou van een stressfinanciering zodat jij je Coronaschuld zonder boetes en problemen kunt aflossen. In ruil daarvoor vragen wij een rentepercentage. Bovendien heb je bij Finbrokers langer de tijd om je stressfinanciering af te lossen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Financiering aanvragen