Skip to main content

Over Overledenen Zorg Nederland

Overledenen Zorg Nederland (OZN) is de perfecte partner voor uitvaartverzorgers. Zorg en respect voor de overledene en de nabestaanden, daar draait het om bij OZN. In het bijzonder doelen ze daar op de verzorging van een overledene; dat is voor de nabestaanden immers het meest belangrijk. Naast deze verzorging is het ook mogelijk om uitvaartkisten en rouwvervoer te organiseren via OZN.

OZN is gespecialiseerd in thanatopraxie, reconstructie en restauratie. Zo zorgen zij er voor dat de dierbare er (zo lang mogelijk) mooi bij ligt. Dankbaar werk waar OZN zorgvuldig mee om gaat, zodat nabestaanden een goed rouwproces doorstaan.

Vastgoedfinanciering via Finbrokers

Finbrokers heeft de gehele vastgoedfinanciering geregisseerd zodat OZN hun huurpand konden aankopen. Hierbij hebben we het gehele traject geregisseerd, van taxatie en financieringsbehoefte bepalen tot aan het tekenen en uitboeken bij de notaris.

Zo bespaart OZN inmiddels ruim 0,8% op borgstelling ten opzichte van andere aanbieders.

We waren al geruime tijd op zoek naar iemand die ons kon begeleiden bij het aankopen van ons huurpand; onze hypotheekadviseur kon ons helaas niet helpen. We kwamen in contact met Finbrokers. Zij waren erg duidelijk, enthousiast en draaiden nergens omheen. Door die houding waren we wel zeker dat we de juiste persoon hadden ingeschakeld die ook alles van A tot Z heeft geregeld. Justin schakelde met accountant, makelaar, taxateur en notaris. We werden volledig ontzorgd. Door heb hebben we jaarlijks een voordeel van ruim 0,8% gehaald.

Kevin NijlandEigenaar van Overledenen Zorg Nederland
OP JOUW MANIER

LATEN WE IN CONTACT KOMEN

Telefoon

Voor de snelle spreker

Mail

Voor de doordachte denker

LinkedIn

Voor de moderne volger

Financiering aanvragen